WEBINAR LIVE

Cu Paul Dobrescu

Cum depășești cele mai grele etape atunci când înveți la pian!

Află în acest WEBINAR GRATUIT, cum identifici cele 4 etape psihologice în care te împotmolești de obicei atunci când studiezi la pian și învață să le depășești rapid!

Webinarul va avea loc JOI, 12 Octombrie, ora 19:00.

Dacă crezi că și prietenii tăi au nevoie de acest webinar gratuit, dă te rog un share.

Ce vei învăța?

Cine sunt eu?

Numele meu este Paul Dobrescu și am renunțat la profesiile de Asistent Medical și Kinetoterapeut, ca să mă dedic celor două mari pasiuni pe care le am: Pianul și Psihologia.

La 14 ani, mama m-a învățat să cânt la pian. Am depășit-o rapid și am început lucrul intensiv cu cel mai bun profesor din oraș pe care îl cunoșteam (eram în Italia).

Din cauza mai multor alegeri imature (gen, accident cu motocicleta) a trebuit să renunț la studiul pianului.

În 2011, însă, am decis să las în urmă stilul de viață infantil și iresponsabil și să fac o schimbare!

Am decis să schimb direcția. Am început să scot obiceiurile rele din viața mea. Am început să citesc cărți. M-am apucat de diferite școli și studii dar ceva încă lipsea..

Așa că am început să readuc în viața mea pe vechiul prieten cu care credeam că n-o să mă mai revăd prea curând: pianul!

Am predat pian, sporadic, în ultimii 10-12 ani, dar în 2021 am hotărât să-mi dau toată silință să-i învăț pe toți cei care doresc să descopere frumusețea artei muzicii și a pianului.

Așa că, în 2011, am deschis prima Școală de învățat pian online din România: Școala il Pianoforte!

Deoarece am lucrat în online cu oameni care doreau să facă schimbări în privința sănătății fizice, am adaptat acel sistem de lucru și l-am aplicat studiului pianului (adică prin întâlniri live și suport zilnic, nu prin curs înregistrat).

Pe viitor, mi-ar plăcea să fac mai multe drumeții la munte, să învăț să mă dau cu parapanta, să organizez mai multe seminare din domeniul psihologiei și să creez un program pe 12 luni prin care să-i ajut pe cei care doresc să renunțe la o adicție.