Învață bazele pianului în 5 lecții gratuite

Nu ai nevoie de cărți de teorie sau de profesor de muzică.

Nu contează ce vârstă ai și dacă te crezi sau nu talentat.

Singurul lucru de care ai nevoie este dorința de a învăța să cânți la pian.

Introdu e-mailul și vei primi GRATUIT un CURS COMPLET care te va ajuta să cânți prima ta piesă la pian.

Marketing by

Dacă vrei ca și prietenii tăi să afle de posibilitatea accesării acestui curs gratuit, dă-i te rog un SHARE pe Facebook.

 

Ce vei învăța în acest curs gratuit?

Cine sunt eu?

Numele meu este Paul Dobrescu și într-o zi, pe când aveam 14 ani, mama, m-a întrebat: ”Ai vrea să înveți să cânți la pian?”

Am zis ”da” însă, curând, mi-am dat seama că muzica și pianul sunt lucruri extrem de plictisitoare (așa credeam atunci).

Îmi doream să renunț, dar nu voiam s-o supăr pe mama, învățatul la pian fiind unul din puținele lucruri folositoare pe care le făceam pe-atunci.

Mama a ”mirosit” dezertarea așa că m-a provocat cu un premiu de 5 euro pentru fiecare exercițiu învățat.

Am acceptat! În scurt timp, nota de plată devenise destul de ”sărată” pentru mama, așa că m-a dat la o profesoară de pian renumită, cu care am învățat în 2 ani cât aș fi învățat în 5 ani în altă parte.

 

De-atunci pianul a devenit unul din cei mai buni prieteni ai mei și, la 15 ani distanță, am considerat că a venit momentul să dau mai departe ceea ce mi-a oferit uimitoarea și infinita lume a muzicii.

Aș vrea să mă laud cu extraordinarele performanțe pe care le-am obținut la concursuri sau cu pasiunea care a înflorit imediat.

Dar adevărul este că, multă vreme, am mers la pian doar pentru că-mi plăcea drumul cu motocicleta iar, în cele din urmă, un accident rutier mi-a întrerupt cariera de pianist (amator, ce-i drept).

A urmat o perioadă în care capacul pianului meu a rămas închis. Abia atunci am realizat cât de mult îmi influența acel instrument viața într-un sens pozitiv.

În momentele cele mai grele, a înflorit pasiunea. M-am recuperat (parțial), am devenit un bun autodidact și astăzi doresc să împărtășesc cu tine informația esențială ca să poți învăța în scurt timp, și cu drag, arta cântatului la pian.

Învață bazele pianului în 5 lecții gratuite

Nu ai nevoie de cărți de teorie, nici de profesor de muzică.

Nu contează ce vârstă ai și dacă te crezi sau nu talentat.

Singurul lucru de care ai nevoie este dorința de a învăța să cânți la pian.

Introdu e-mailul și vei primi GRATUIT un CURS COMPLET, care te va ajuta să cânți prima ta piesă la pian.

Marketing by

Dacă și prietenii s-ar bucura să afle de acest curs gratuit, dă-i te rog un SHARE pe Facebook.