Descoperă cum să iți vindeci trecutul și să iți deblochezi puterea interioară pentru a dobândi abundență, echilibru și armonie în viața ta!

Mini-cursul care deschide uși spre transformare:  Eliberează-te de trecut și îmbrățișează viitorul! 

Introdu mai jos adresa de e-mail ca să primești și tu mini-cursul

Marketing by

Ce primești dacă te înscrii la minicurs

Despre Anamaria Anton

Eu sunt Anamaria Anton iar povestea mea poate fi a ta sau a fiecarui om de pe Pământ. Sunt un om cât se poate de simplu,care a cunoscut tristețea, durerea, neincrederea, teama de abandon, frici și spaime. 

Toate acestea mi au făcut drumul anevoios, eram ratacita în propria mea viața. 

Traiam ascunsă în spatele atator convingeri limitative despre ce pot sa fac ,cum sa actionez ,ce decizii sa iau. Viitorul meu nu arata deloc bine. 

Stiam ca undeva este o greșeala,ca merit sa trăiesc frumos și autentic, stiam ca pot mai mult dar nu reuseam sa ajung la rădăcina neputintelor mele..dar ..intr o zi mi am făcut curaj sa caut,sa explorez acolo unde nu se vede ,acolo unde doar Dumnezeu știe ce se ascunde,acolo unde avem o șansa, cea a vindecarii,a eliberarii și transformarii.

Am avut norocul sa întâlnesc personalități remarcabile și ei martori ai propriilor lor transformări,care mi-au arătat drumul prin tehnici de recuperare a părților cele mai bune din mine.

Am descoperit adevărata dimensiune a mea,am descoperit ca pot trai în echilibru,in armonie cu mine și cu ceilati,ca pot aduce alinare prin meseria pe care mi-am ales-o.

Viața mea acum are sens prin tot ceea ce fac ,sunt mama și soție,am o cariera frumoasa ca asistent medical, am independenta  financiara, stiu ca pot și ca sunt unica, stiu ca toate astea sunt relitatea pe care mi am dorit -o.Daca eu am reușit și tu poți.

Vino alături de mine ,sa ți fiu partener pe drumul către tine însuți! Nu vei regreta!

Mini-Cursul creat special pentru tine are la baza studii de psihologie,de neurostiinte,de terapii complementare și nu în ultimul rând iubirea de oameni.

Voi enumera competentele dobandite în urma cursurilor de formare pe care le am absolvit și care au creat fundamentul și practica schimbarii mele.

Sunt Consilier terapeutic, Facilitator de constelatii ReGeneration, Life Coach, NLP Practitioner, Instructor Preparator Formare, Asistent medical generalist.

Coroborarea acestor metode aplicate de mine vor creea contextul transformarii tale în funcție de treapta evolutiva pe care te afli. Te invit sa explorezi metoda mea și poate vei găsi ancora stabilității în viața ta.

Prin ghidarea mea, vei avea oportunitatea să înveți tehnici practice, să dobândești încredere în sine și să descoperi resursele interioare pe care le ai pentru a-ți transforma viața. 

Cred cu tărie că fiecare individ are potențialul de a se transforma și de a trăi o viață autentică și plină de sens.

Am creat acest mini-curs cu grijă și atenție, aducând împreună cele mai eficiente strategii și tehnici pentru a te ajuta să atingi obiective personale și să îmbunătățești calitatea vieții. 

Sunt nerăbdătoare să fac parte din călătoria ta și să te susțin în procesul tău de transformare.

Descoperă cum să iți vindeci trecutul și să iți deblochezi puterea interioară pentru a dobândi abundență, echilibru și armonie în viața ta!

Mini-cursul care deschide uși spre transformare:  Eliberează-te de trecut și îmbrățișează viitorul! 

Introdu mai jos adresa de e-mail ca să primești și tu mini-cursul

Marketing by