Despre mine

Salut! Numele meu este Paul Dobrescu!

Numele meu este Paul Dobrescu și la 21 de ani am descoperit că viața înseamnă mai mult decât distracție și pierdere de timp.

Recunosc; asta am avut în cap până atunci!

Dar, din 2011 încoace, viața mea s-a schimbat!

Am decis să schimb direcția. Am început să scot obiceiurile rele din viața mea. Am început să citesc cărți. Am făcut o școală de Asistent Medical, o facultate și un master în Kinetoterapie și un curs de Coaching & Public Speaking la John Maxwell Team.

În anul 2014 m-am căsătorit cu Mihaela, care, pe lângă cei doi copii pe care mi i-a dat, mă iubește și mă provoacă în fiecare zi să fiu mai bun. Binențeles că o iubesc și eu, altfel nu m-aș mai fi căsătorit! 😀

În același an am început să lucrez ca Asistent Medical la Centrul de Sănătate Podis (www.podis.ro) unde, împreună cu colegii mei, am ajutat peste 6000 de oameni să aibă o sănătate și o viață mai bună.

Pe lângă familie și activitatea profesională, pe care o practic din pasiune, îmi place să alerg, să merg cu bicicleta, să joc diferite sporturi, să fac drumeții prin pădure sau pe munte unde să fiu singur și să meditez și îmi mai place să ascult sau să cânt la pian muzică clasică.

În 2011 am descoperit că viața mea poate să aibă un sens și că pot fi fericit și împăcat cu mine însumi și, de atunci, îmi doresc să ajut cât mai mulți oameni să fie fericiți și împliniți.

Cel mai bun sfat pe care ți-l pot da acum este să crești și să te schimbi în fiecare zi. Cred că cel mai rău lucru este să ajungi la bătrânețe și să zici: ”Aș fi putut să… dar n-am făcut-o!”

Dar nu e cazul tău…

blur, blurred, book

7300+

Ore investite în educație

smiley, emoticon, face

6000+

Oameni ajutați